Site Overlay

Агнешка супа със спанак – Рецепта

Начин на приготвяне:

Агнешка супа със спанак, която ще внесе много уют на трапезата ви.

Сварете месото в тенджера с подсолена вода. Извадете и оставете да се охлади. Накъсайте на малки агнешки хапки.

В друга тенджера запържете праза и моркова, нарязани на дребно. Добавете спанака и задушете за кратко. Налейте вода и добавете месото, ориза и подправките.

След като се свари всичко, сложете кравето масло и отстранете от котлона. Ако желаете, може да застройте агнешката супа с жълтък, кисело мляко и брашно, но и без застройка е страхотно вкусна.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *