Site Overlay

Агнешки ребърца по хамбургски – Рецепта

“Любима рецепта за агнешки ребърца по хамбургски “

Начин на приготвяне:

Агнешките ребра нарязани на парчета се намазват с горчицата.

Това ще даде сочност на месото. И веднага пържете на силен огън от различни страни само 5 минути. И след това преминете към минимум.

След като горният слой се е свил, пържете месото в умерено количество мазнина на слаб огън, като покриете тигана.

Ако не покриете тигана, ще е сухо.

Колкото по-малко олио наливате, толкова месото е по-сочно и напротив, колкото повече олио, толкова по-сухо ще е месото.

За да не загори, периодично обръщайте. Слагат се лукът, нарязан на ситно.

Добавя се нарязан на кубчета морков и скилидките чесън. След 7-8 минути се ръси с подправки и сол и запърженото се залива с бирата и соевия сос.

Когато се поизпари, се сипва малко вода за да уврат вкусните ребърца.

След това се пускат нарязаните картофи, разбърква се и се оставя на тих огън още 5 минути.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *