Site Overlay

Бавно печен свински бут с ароматни подправки – Рецепта

“Тайната на крехкото месце е в бавното печене, затова и този свински бут се приготвя точно така, а ароматните подправки му придават още повече апетитен вкус”

Начин на приготвяне:

В купичка смесваме розмарина, двата вида червен пипер, черния пипер, кимиона, солта, чесъна и олиото.

С тази смес намазваме обилно и равномерно цялото парче свински бут, което предварително сме поставили в тава.

Изливаме бирата в тавата. Покриваме плътно с алуминиево фолио. Бавно печеният свински бут с ароматни подправки се слага във фурна на 150 градуса 3 часа.

След това махаме фолиото и с лъжица поливаме месото със соса, който се е образувал в тавата.

Увеличаваме температурата на 200 градуса и печем още около 20 минути до зачервяване.

Сервираме вкусното печено свинско с подходяща гарнитура.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *