Site Overlay

Баклава с мляко – Рецепта

Начин на приготвяне:

Намазнете тавичката и започнете да нареждате корите, като всяка кора я намазвате с масло.

След като сте сложили около половината кори, поръсете хубаво с орехи или шамфъстък, така че да покрие цялата тава.

След това продължете с корите до тяхното свършване.

Изпечете до готовност турската баклава.

За сирипирането сложете 3 чаши прясно мляко с 3 чаши захар и бъркайте до разтопяване на захарта.

След като баклавата е готова, я сиропирайте с млякото, настържете битер шоколад и поръсете с какао и фъстък.

Поставете баклавата с мляко с хладилник за 2 часа.

Бон Апети!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *