Site Overlay

Бананови палачинки без глутен – Рецепта

“И без глутен са толкова вкусни тези бананови палачинки – опитайте ги задължително”

Начин на приготвяне:

В купа сложете яйцето, млякото, брашното, ванилията и банана, нарязан на парчета.

Пасирайте с пасатора до еднородна смес без бучки.

Загрейте тиган с незалепващо покритие и сложете малко мазнина.

Добавете половин черпак от сместа и разлейте под кръгла форма.

Изпечете банановите палачинки от двете страни до готовност.

Извадете, охладете и преди да сервирате, поръсете банановите палачинки без глутен с пудра захар.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *