Site Overlay

Бананов пудинг с оризово брашно – Рецепта

Начин на приготвяне:

В купа разбиваме жълтъка и захарта. Добавяме прясното мляко, сметаната, оризовото брашно и ванилията. Смесваме.

Нарязваме бананите на дребно и ги сипваме в сместа. От нея отделяме половината и към нея добавяме какаото.

Намазваме малка формичка за печене с масло и изсипваме какаовата смес.

Печем банановия пудинг в загрята на 180 градуса фурна 5 минути и отгоре изсипваме бялата смес.

Поръсваме с крокан и връщаме във фурната за още 20 минути.

Оставяме банановия пудинг с оризово брашно да се стегне за 3-4 часа и сервираме.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *