Site Overlay

Бананов пудинг с тофу – Рецепта

Начин на приготвяне:

Тофуто се смила в кухненски уред, докато стане гладко.

Прибавят се останалите продукти и заедно всичсо се смила с тофуто до хомогенност.

Кремът се оставя в хладилника няколко часа да се охлади.

Преди сервиране се разпределя в чаши, като между редовете на пудинга се слагат по избор белени фъстъци, кокос, карамелизиран банан, сушен банан.

За карамелизирания банан трябва да се нареже бананът на кръгчета и да се сложи на котлона на средна температура с малко захар, като се разбърква, докато се карамелизира.

Банановият пудинг с тофу е готов.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *