Site Overlay

Батати с яйца и бекон – Рецепта

Начин на приготвяне:

Нарязвате бататите на кубчета и ги слагате в тавичка, намазана с олио.

Посолявате ги, поръсвате с мащерката и малко олио и ги разбърквате добре.

Слагате да се пекат на 200 градуса до полуготовност.

През това време нарязвате бекона на кубчета и разбивате яйцата в купа.

Изваждате полуготовите батати от фурната и добавяте върху тях бекона и разбитите яйца.

Поръсвате отново леко с мащерка и допичате запеканката с картофи до златисто.

Да ви е вкусно с тези батати с яйца и бекон.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *