Site Overlay

Бебешки десерт с елда – Рецепта

Начин на приготвяне:

Изсипете 150 мл от водата в една тенджерка, добавете елдата в нея и я приберете в хладилника за една нощ.

След като сте накиснали елдата предварително, изсипете водата и сипете чиста вода.

Сварете я на среден огън до готовност.

Изсипете сварената и отцедена елда на дъното на подходяща купичка/бурканче.

Измиите кайсиите, обелете ги и ги намачкайте с вилица. Добавете ги върху елдата.

Обелете банана и също го намачкайте с вилица/или настържете на кухненско ренде. Сложете го върху кайсиите и кашата е готова.

Бебешкият десерт с елда е много сполучлив.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *