Site Overlay

Безглутенова гранола с 3 съставки – Рецепта

Начин на приготвяне:

В дълбока купа сложете овесените ядки, кокосовата захар и фъстъченото масло.

Разбъркайте всичко с помощта дървена лъжица, така че всичко да се разпредели равномерно.

Изсипете сместа в тава, покрита с хартия за печене, и притиснете всичко към дъното.

Печете в предварително загрята на 170°С фурна за около 30 минути до златисто, като разбърквате от време на време гранолата.

Извадете от фурната и оставете да изстине безглутеновата гранола с 3 съставки.

Съхранявайте в буркан или кутия, която се затваря плътно.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *