Site Overlay

Безглутенова фокача с едра сол – Рецепта

Начин на приготвяне:

Разтворете маята във водата.

Сложете двата вида брашно в купа и направете дупка в средата. Добавете останалите съставки. Замесете лепящо тесто.

Завийте с памучна кърпа и оставете на топло за 1- 1. 5 часа. Застелете тавичка с хартия за печене.

Сложете готовото тесто в средата. Оформете с намазнени ръце кръг. Направете дупки с пръста по повърхността.

Полейте с малко зехтин и поръсете с люспи сол.

Печете фокачата в предварително загрята фурна на 200 градуса до готовност.

Безглутеновата фокача с едра сол е много вкусна.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *