Site Overlay

Безглутенови ореховки – Рецепта | Gotvach.bg

“Вкусни ореховки без глутен, които всеки може да опита “

Начин на приготвяне:

Сложете всички съставки в купа, като не забравяте да активирате содата с оцета, изсипвайки го върху нея.

Разбъркайте с ръце или дървена лъжица, докато не получите топка леко ронливо тесто

С ръце оформете ореховки с желаната от вас големина и ги подредете в тава, покрита с хартия за печене

Печете ореховките в предварително загрята фурна на 170°С около 15-17 минути.

Извадете тавичката и преместете ореховките върху решетка да изстиват ореховките.

Направете го внимателно, защото докато са още топли, са по-меки и може да се счупят.

Щом изстинат, веган сладките стават хрупкави

След като изстинат, съхранявайте безглутеновите ореховки в кутия.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *