Site Overlay

Безглутенови питки със слънчогледово семе – Рецепта

“Ако сте на диета, имаме чудесно предложение за питки със слънчогледово семе – без глутен са и можете да си ги хапнете директно и без основно”

Начин на приготвяне:

Смесваме сухите съставки в голяма купа.

Добре е слънчогледовото семе да е измито и накиснато от предишната вечер.

Добавяме яйцето и сипваме малко вода.

Разбъркваме до получаването на хомогенна смес и добавяме брашно от елда, за да сгъстим тестото.

Оформяме малки питчици и печем в предварително загрята на 180 – 200 градуса фурна до суха клечка.

Може да поднесем безглутеновите питки със слънчогледово семе с пресен хумус.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *