Site Overlay

Безглутенов какаов сладкиш – Рецепта

Начин на приготвяне:

В купа смесваме оризовото брашно, бадемовото брашно, брашното от рожков, бакплувера, какаото, разтворимото кафе и смлените орехи.

В друга купа разбиваме яйцата. Към тях добавяме сиропа от агаве, ванилията, кокосовото масло и скира.

Разбъркваме и изсипваме при сухата смес. Хомогенизираме и изсипваме във формичка, покрита с хартия за печене.

Печем диетичният сладкиш на 180 градуса 35 минути.

Оставяме сладкиша да се охлади и стегне за 3-4 часа.

След това го нарязваме на парчета, украсяваме с 1 лъжичка скир и малко малинов топинг и сервираме безглутеновия какаов сладкиш.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *