Site Overlay

Бейби пурички с лапад и кашкавал – Рецепта

Начин на приготвяне:

Почистете лапада и праза и ги нарежете на дребно. Задушете ги в олиото за 2-3 мин. Овкусете с подправките и снемете от огъня.

Разбийте яйцата и добавете към тях майонезата и (предварително нарязан на малки кубченца) кашкавала. Прехвърлете лапада към тази смес.

Вземете 1 кора и сложете в основата й 1 с.л. от пълнежа. Навийте на пуричка (докато навивате, подпъхвайте двата края за да се затвори добре).

Повторете до изчерпване на корите.

Подреждайте в тавичка намазана с олио.Заделете 2-3 с.л. пълнеж и го разпределете върху пуричките.

Печете около 20 мин. в предварително загрята на 200 градуса фурна.

Бейби пуричките с лапад и кашкавал са готови.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *