Site Overlay

Бисквитена торта в ринг – Рецепта

Начин на приготвяне:

Поставяме в купичка 200 мл от прясното мляко, в което разбиваме нишестето.

Останалите 800 мл слагаме в тенджерка заедно със захарта. Щом прясното мляко заври, добавяме на бавна струя разбитото нишесте, бъркаме енергично, без да спираме.

Щом кремът се сгъсти, отнемаме от котлона.

Във форма с подвижен ринг за торта започваме да редим бисквитите, редуваме ред бисквити, ред крем и така, докато завършим с крем.

Украсяваме по-желание нашата лесна бисквитена торта.

Поставяме готовата бисквитена торта в ринг в хладилника да стегне – колкото повече, толкова по сочна става.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *