Site Overlay

Бисквитена торта с кокосово мляко и малини – Рецепта

“Нежна бисквитена торта с малини – топи се в устата “

Начин на приготвяне:

900 мл от кокосовото мляко се слага на котлона да заври.

През това време в 100 мл кокосово мляко се разтваря банановото нишесте и захарта. Разбърква се до получаването на еднородна смес.

След като кокосовото мляко заври, към него се прибавя разтвореното нишесте при непрекъснато бъркане.

Оставя се на котлона, като непрекъснато се бърка, докато се сгъсти банановия крем.

Когато кремът за бисквитената торта се сгъсти, се сваля от котлона.

В подходящ съд се редят бисквитите, слага се малко от крема, кокосовите стърготини и малините. Отгоре се редят отново бисквити и това се повтаря, докато свършат продуктите.

Отгоре бисквитената торта отново се поръсва с кокосови стърготини и се украсява с малини.

Бисквитената торта с кокосово мляко и малини се оставя за няколко часа да омекнат бисквитите.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *