Site Overlay

Бисквитена торта с маскарпоне и сладко от боровинки – Рецепта

Начин на приготвяне:

В дълбока купа начупвам бисквитите на малки парчета.

Разбивам сметаната с пудрата захар и ваниловата есенция на пухкав крем.

След това добавям маскарпонето и отново разбивам.

Смесвам крема с начупените бисквити и разбърквам хубаво с шпатула.

Сглобявам бисквитената торта в подвижен ринг – 22 см с подложка.

Слагам ред от бисквитите, смесени с крем, сладко, ред бисквити, сладко и завършвам с бисквити.

Слагам тортата в хладилника за цяла нощ.

Махам ринга и разбивам допълнително 100 мл течна сметана.

Измазвам и заравнявам цялата торта с маскарпоне, след това декорирам със сладко от боровинки.

Прибирам бисквитената торта с маскарпоне и сладко от боровинки в хладилника за час и нападаме 🙂

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *