Site Overlay

Бисквитена торта с шоколадова глазура – Рецепта

Начин на приготвяне:

Натрошете бисквитите на прах с помощта на блендер (или друг уред).

Разтопявате маслото на водна баня и прибавяте към бисквитите.

Поставяте сместа във форма с ринг (или чиния, както в моя случай) и притискате, за да стане блат!

За крема разбивате сметаната с пудрата захар, прибавяте крема сирене и начупени на по-едри парченца бисквити.

Може до добавите и желатин, аз не съм!

За украса разтопявате шоколад на водна баня с малко прясно мляко.

Поставяте няколко бисквитки за украса и оставяте вкусната бисквитена торта в хладилник за около 5-6 часа.

Колкото по-дълго стои, толкова по-добре за тази бисквитена торта с шоколадова глазура!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *