Site Overlay

Бисквитено-бишкотена торта с ягоди – Рецепта

Начин на приготвяне:

Приготвяме си първо пудинга, както е написано на опаковката. В правоъгълна форма нареждаме първо един ред бисквити, потопени в студено мляко.

Заливаме с една част от крема, нареждаме отгоре нарязани на половинки ягоди.

Върху тях слагаме бишкотите. Заливаме отново с крема и нареждаме ягоди.

Правим още един ред бисквити и заливаме с останалия крем.

Украсяваме бисквитената торта по желание. Оставяме в хладилника една вечер.

Може да се комбинират два вида крем и два вида бисквити. А ако нямате бисквити или бишкоти, може да я направите само с един вид продукт.

Също така може да потапяте бисквитите и бишкотите в кафе или какао.

Ако нямате ягоди може да замените и с друг плод.

Затова обичам този вид торти – бисквитено-бишкотена торта с ягоди, винаги може да се импровизира и винаги става бързо, лесно и вкусно.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *