Site Overlay

Бисквити с 3 вида брашна за диабетици – Рецепта

Начин на приготвяне:

Смесете трите вида брашно заедно със содата. Разбъркайте и сипете течните съставки, като след всяка една добавената съставка бъркайте с шпатула или направо размесвайте с ръце.

Месете няколко минути до получаването на еластично тесто. Ако е необходимо, добавете още царевично брашно. Оставете тестото да си почине в хладилник за 15 минути.

След това оформете топчета с големината на орех. Сплескайте ги леко и ги намажете с бадемовото масло.

Изпечете готовите бисквити в загрята на 170 градуса фурна за около 15 минути.

Бисквитите с 3 вида брашна за диабетици са готови.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *