Site Overlay

Бистра джолан чорба в кукео – Рецепта

Начин на приготвяне:

Измийте джолана и го сложете в тенджерата на уреда. Налейте вода колкото да покрие продуктите. Затворете капака и задайте варене под налягане за 30 минути.

Извадете джолана и прецедете бульона. Отстранете кокала и накъсайте месото на малки парчета.

Измийте тенджерата и я поставете отново в уреда. Сложете 2 с.л. мазнина и запържете зеленчуците на програма fry (лука, моркова, целината и картофа).

Налейте бульона (ако ви се стори малко, долейте с вода). Добавете подправките, месото и фидето/пастата.

Затворете капака и задайте 10 минути варене под налягане. Отворете и сервирайте вашата свинска супа топла.

Бърз и лесен начин за приготвяне на бистра джолан чорба в кукео!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *