Site Overlay

Бишкотена плодова торта с кондензирано мляко – Рецепта

Начин на приготвяне:

Разбиваме заквасената сметана с миксер и към нея добавяме подсладеното кондензирано мляко.

След като сме разбили с миксера, добавяме сладкото от ягоди и разбъркваме с лъжица.

Разтваря 2 опаковки от желатина в студена вода и след като набъбне, го затопляме за няколко секунди в микровълновата.

Изсипваме желатина при крема и пъхаме в хладилника за няколко минути да стегне крема.

През това време си редим ред бишкоти, потопени в студено прясно мляко в кръгла форма за торта с махащо се дъно. Отгоре върху бишкотите изсипваме и заглаждаме половината от нашия крем.

Отгоре редим втори ред с бишкоти, потопени в прясно мляко, и накрая изсипваме останалия крем за торта.

Заглаждаме и прибираме бишкотената торта в хладилника за поне 5 часа.

Накрая отгоре украсяваме по желание с малини, боровинки и зрънца грозде.

Върху плодовете изсипете третия желатин приготвен по същия начин.

Върнете бишкотената плодова торта с кондензирано мляко в хладилника, докато стегне желатинът.

Да ви е сладко!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *