Site Overlay

Блат за торта с какао и кафява захар – Рецепта

Начин на приготвяне:

За този блат за торта с какао и кафява захар помощта на миксер разбийте първо яйцата.

След това добавете кафявата захар и разбивайте, докато се разтвори напълно.

След това сложете олиото, бакпулвера с ванилията.

Разбивайте, докато се абсорбират в сместа.

На слаба степен на миксера добавете какаото и пресятото предварително брашно накрая.

След като сместа за тортения блат ви е готова, вземете кръгла тава.

Застелете с хартия за печене на дъното и изсипете сместа в нея.

Печем на 180 градуса без вентилатор за 40 минути на средна решетка в предварително загрята фурна.

Печете до готовност и проверете с клечка в средата, преди да го извадите от фурната ви.

След това извадете какаовия блат и го оставете да се охлади, преди да започнете да го разрязвате и да сглобявате вашата торта.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *