Site Overlay

Блек Ангъс Бургер – Рецепта

Начин на приготвяне:

На добре загрята скара или орибрен тиган изпечете говеждите бургери до желаната от вас стеоен. Изпечете ги от двете страни.

Две-три минути преди да са готови, поставете отгоре сиренето Чедър, за да се размекне.

За приготвянето на барбекю соса загрейте съвсем леко бърбън (може и да го фламбирате, ако се чувствате уверени).

Към него се добавят медът, маслото и кетчупът. Подправя се със сол и черен пипер.

Хлебчетата запичаме за няколко минути на сух оребрен тиган или скара.

Подреждам домашните бургери в следната последователност: хлебче – майонеза – месо с чедър – резен домат – барбекю сос – отново майонеза – хлебче.

Изключително вкусен Блек Ангъс Бургер се получава.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *