Site Overlay

Богат гювеч с месо и зеленчуци – Рецепта

Начин на приготвяне:

Месото се нарязва на кубчета.

В тенджера под налягане се слагат картофките, морковете, месото и лука. Подправяме с виното, телешкия бульон, индийско орехче, магданоз, зехтин.

Сипваме вода, така, че да покрие месото. Слагаме на котлона. След като заври, засичаме 20 минути.

В тиган слагаме останалите зеленчуци нарязани на ситно със зеленчуковия бульон и малко зехтин. Оставяме зеленчуците за 20 минути на котлона.

Когато месото и зеленчуците са готови, ги изсипваме в тава. Поливаме ги с доматено пюре и разбъркваме. Оставяме гювеча във фурната докато се запече.

Богатият гювеч с месо и зеленчуци е готов.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *