Site Overlay

Богородичен кекс с кафява захар и горещ шоколад – Рецепта

Начин на приготвяне:

Яйцата се разбъркват на пяна заедно с олио, което се прибавя на тънка струя.

Бакпулверът се разбърква с горещия шоколад и се прибавя в киселото мляко.

Разбърква се много добре с дървена лъжица.

Сместа се изсипва в брашното, прибавят се яйцата и кафявата захар и продължава да се бърка с дървената лъжица.

Най-накрая се прибавя домашната ванилова есенция.

Сместа се разбърква с миксер до получаване на балончета.

Изсипва се във форма за кекс, която е намазана с брашно и олио.

Вкусният кекс се пече в предварително загрята фурна 60 мин на 180 градуса.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *