Site Overlay

Болярски пилешки кебап – Рецепта

Начин на приготвяне:

Нарязвате изчистеното филе на пилешки хапки (кубчета), след което овкусявате последователно със сол, черен пипер, къри и ги овалвате в брашно.

Изчаквате 3, 4 минути, след което загрявате мазнината. В загрятата мазнина добавяте старателно пилешкото.

Запържвате до златист цвят от всички страни и добавяте соевия сос. След като се изпари соевият сос, добавяте виното и изчаквате алкохолът да се изпари и виното да изври.

Рецептата за Болярски пилешки кебап е изпълнена, приятен апетит!

Към пилешкия кебап може да сервирате и маруля за свежест.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *