Site Overlay

Брауни суфле с малинов слой – Рецепта

Начин на приготвяне:

За блата си разтапяме маслото и шоколада на водна баня.

В купа си разбиваме яйцата със захарта. Добавяме пресятото брашно и разтопения шоколад.

Във форма с падащо дъно сипваме сместа и печем в предварително загрята фурна на 180°C за 20 минути. Оставяме да се охлади напълно.

За суфлето си разтапяме шоколада на водна баня заедно с прясното мляко и захарта.

Приготвяме желатина според указанието на пакетчето. Към сметаната добавяме пудрата захар и желатина. Разбъркваме добре до хомогенна смес.

По-стените на тавата може да сложите прозрачно фолио, сипваме плодовете и отгоре млечната смес.

Украсяваме браунито с плодчета и оставяме в хладилника да стегне за минимум 5 часа.

След това изваждаме, премахваме стените на тавата и поръсваме брауни суфле с малинов слой с какао.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *