Site Overlay

Брауни с шоколадова глазура и малини – Рецепта

Начин на приготвяне:

Шоколадът и маслото разтопяваме на водна баня.

Яйцата и захарта разбиваме добре с миксер. Добавяме към сместа смлените орехи, а след това и брашното на части.

Бъркаме с бъркалка отдолу нагоре, като се стараем да не спада сместа.

Шоколадовата смес също добавяме малко по малко и бъркаме. В намаслена правоъгълна тавичка /а може и кръгла/ изсипваме сместа за беаунито и печем на 180 градуса за около 25-30 мин.

Браунито отгоре се изпича добре, а по средата остава леко влажно.

За шоколадовата глазура кипваме млякото и изсипваме върху начупения шоколад, изчакваме минутка и бъркаме с телена бъркалка, докато не стане хубав и гладък шоколадов крем.

Него го изсипваме върху шоколадовия сладкиш и украсяваме с малинките.

Изчаква се да се охлади и се сервира брауни с шоколадова глазура и малини.

Да ви е сладко!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *