Site Overlay

Брауни торта с трюфели – Рецепта

“Чакаме следващия рожден ден в семейството, за да я приготвим брауни тортата с трюфели”

Начин на приготвяне:

Маслото се нарязва на кубчета и се слага в голяма купа. Трюфелите се добавят в същата купа. Разтопяват се на водна баня.

В купата на миксера се чукват яйцата. Разбиват се. Добавят се захарта и солта. Разбиват се. Добавят се разтопените масло и трюфели. Разбърква се.

Брашното се пресява заедно с ванилията и бакпулвера. Добавя се към сместа. Разбива се до хомогенна смес. Подготвя се форма за торта, като дъното се застила с хартия за печене.

Готовата смес се изсипва и се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност. Оставя се да се охлади и се разрязва на 2 блата.

Желатинът се сипва в чаша със 150 милилитра вода. Оставя се да набъбне и се пуска в микровълновата за кратко.

В купата на миксера се слагат заквасената сметана и сладкото от боровинки, разбива се. Добавя се желатинът и отново се разбива. Отново се използва формата за торта.

Единия блат се слага на дъното. Сместа се изсипва. Отгоре се слага втория блат и се оставя в хладилника да стегне.

Браунито се декорира по желание.

Брауни тортата с трюфели е готова.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *