Site Overlay

Брускети с маслинова паста – Рецепта

Начин на приготвяне:

За маслиновата паста: в дълбок съд поставяме маслините, чесъна, пресния магданоз, пресния босилек и зехтина. Пасираме добре до получаване на гладка маслинова паста. Добавяме сол на вкус.

За брускетите: варим яйцата. След като ги обелим ги нарязваме с резачка за яйца, за бъдат равномери парчетата. Брускетите се запичат във фурна от двете страни.

След като ги извадим ги намазваме от едната страна с маслиновата паста и слагаме отгоре пушено филе и яйце. Яйцата се поръсват с червен пипер (по избор).

Брускетите с маслинова паста са готови.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *