Site Overlay

Бурания от чушки – Рецепта

Начин на приготвяне:

Най-първо си изпекох чушките. След това ги сложих, да се задушат за кратко, в найлонов плик, поръсени с малко сол.

През това време си приготвих сосчето по следния начин: първо, в купа сложих почистения и накълцан чесън, като добавих солта и разбитото кисело мляко, и разбърках.

След това го оставих за кратко в хладилника.

Обелих, почистих и нарязах чушките, като ги сложих в чиния.

След това разбих яйцата със солта и ги запържих в олио, тоест направих бъркани яйца, и ги оставих леко да се охладят.

По това време си приготвих запръжката.

След като направих запръжката за нашата селска манджа, в малка тавичка сипах чушките и бърканите яйца.

След което ги полях със соса и разбърках Буранията.

А отгоре полях със запръжката.

И за финал оставих буранията от чушки за около 30 минути в хладилника!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *