Site Overlay

Бурито с пилешко и царевица – Рецепта

Начин на приготвяне:

За сместа:

Нарязваме лука, пилешкото, краставичките и чушката на кубрета. На тиган запържваме лука, пилешкото и чушката. Добавяме доматеното пюре, краставичките, маслините, царевицата, ципка риган и сол на вкус.

За чесновия сос:

Смесваме кисето мляко, майонезата, настърган чесън, щипка копър, щипка черен пипер и сол на вкус.

За картофките:

Пържим в тиган и овкусяваме с щипка риган и сол на вкус.

За буритото:

Намазваме тортилята с чесновия сос. Поставяме листата маруля и пресен домат нарязан на ситно. Изсипваме сместа и поставяме шепа пържени картофки. Слагаме 2 лъжички от чесновия сос и настъргваме пармезан. Затваряме и хапваме вкусното бурито.

Буритото с пилешко и царевица е готово.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *