Site Overlay

Бутерки с бекон и сирене – Рецепта

Начин на приготвяне:

Размразено бутертесто се нарязва на квадрати.

Сиренето се реже на средно тънки плочки, а беконът на ленти.

В едната страна на квадрата, на разстояние от краищата се поставя лента бекон, плочка сирене и отново лента бекон.

Прегъва се по диагонал и с вилица се притиска двата края.

Нареждат се в тава, намазваме с разбит жълтък, отгоре се правят по 3 разреза и поръсваме семена.

Печем вкусните бутерки в загрята фурна 200°C до зачервяване – за около 20 минути са готови.

Добър апетит с тези бутерки с бекон и сирене!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *