Site Overlay

Бутерки с крема сирене, къпини и малини – Рецепта

Начин на приготвяне:

За плънката си омесваме крема сиренето заедно със есенциите ром и ванилия и пудра захар.

Прибираме в хладилника, да се охлади добре, за да може сместа да е стегната, а не мека, и да запазва формата си, а не да се разтича.

Бутертестото нарязваме на квадрати, правоъгълници, кръгчета в зависимост каква форма сте избрали за вашите бутерки. Аз избрах формички, на които плънката е открита.

Идеи за това как да оформя специалните бутерки, взех от интернет. С помощта на лъжица сипах в средата на всяка бутерка от сместа и украсих с къпини и малини. Намазах накрая с жълтък.

Печем в загрята предварително фурна на 200 градуса, защото рязката и висока температура кара бутерките са бухнат бързо. Печем до златисто за около 15 – 20 минути.

След като са готови, ги поръсваме с пудра захар. Може да си ги хапвате със сладолед, мляко или пък може да са перфектната половинка на сутрешното или следобедното ви кафе! 🙂

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *