Site Overlay

Бутертарт с малиново сладко – Рецепта

Начин на приготвяне:

Предварително размразете тестото и го доведете до стайна температура.

Изрежете кръг от тестото и го монтирайте в тавичка с къдрави стени, като предварително сте застлали с домакинска хартия.

Оформете с помощта на вилица и със същата, надупчете основата на няколко места.

Намажете с разбит жълтък и изпечете в предварително загрята фурна на 200 градуса.

Отстранете основата внимателно от тавичката и леко охладете.

Ако основата за сладкия тарт се е понадигнала, леко притиснете с пръсти.

Намажете основата със сладко от малини /ако сладкото е гъсто, затоплете бурканчето в гореща вода/ и загладете.

Поръсете периферията на бутертарта с малиново сладко с пудра захар.

Да ви е сладко!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *