Site Overlay

Бутер охлювчета с шунка и гъби – Рецепта

Начин на приготвяне:

Нарязваме гъбите и лука.

Загряваме зехтина на средно силен огън и задушаваме лука, докато стане прозрачен. Добавяме гъбите и ги разбъркваме, докато се сготвят.

Прибавяме шунката, майонезата, солта, черения пипер, чесъна и кашкавала. Разбъркваме добре. Разпределяме плънката върху разстланото тесто.

Поръсваме моцарелата и навиваме плътно на руло, започвайки от по-дългата страна. Отгоре намазваме с разбито яйце.

Нарязваме рулото на шайби с големина около 2см и подреждаме в тава, застлана с хартия за печене.

Печем охлювчетата на 180 градуса за около 30-40 минути или до златисто.

Бутер охлювчетата с шунка и гъби са готови.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *