Site Overlay

Бутер тарт с плодове – Рецепта

“Супер бутер тарт с плодове – колко време си давате преди да сте го хапнали “

Начин на приготвяне:

Оформяме бутер тестото във формичка за печене, така че да заеме формата на съда. Намазваме с разбит жълтък с прясно мляко, поръсваме със захар и поставяме кръгло парче хартия, а отгоре шепа бобчета.

Печем на 200 градуса 20 минути. Отделяме хартията, след като изстине, и поставяме в широка чиния.

Сваряваме крем, като кипваме млякото със захарта и ванилията, в него наливаме разтворения във водата пудинг, варим до сгъстяване и отместваме.

Оставяме да се охлади леко, добавяме маслото и изливаме в основата от бутер тесто.

Разбиваме сметаната с пудрата захар и ванилията и нанасяме върху крема. Нарязваме плодовете и украсяваме. По средата поставяме стръкче мента.

Прибираме нашия тарт в хладилника за 1 час и след това сервираме.

Бутер тартът с плодове е готов.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *