Site Overlay

Бутер ябълков сладкиш със сметана – Рецепта

Начин на приготвяне:

Тестото се разточва и се изрязва малко по голямо от дъното на тавата да има за борд.

Прехвърля се в подмазана тава. Надупчва се с вилица.

Ябълките се обелват и се нарязват на полумесеци.

Подреждат се върху тестото.

Яйцата се разбиват със захарта и сметаната до хомогенна смес.

Прибавя се ванилията.

Яйчената смес се изсипва върху ябълките.

Сладкишът с ябълки се пече на 200°C до златисто.

Изважда се от фурната бутерсладкишът и като изстине напълно, се поръсва с пудра захар.

Насладете се на този вкусен бутер ябълков сладкиш със сметана.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *