Site Overlay

Бърза бисквитена торта с ягодово нишесте – Рецепта

Начин на приготвяне:

Смесете ягодовите нишестета заедно със захарта и 400 мл от прясното мляко.

Останалото мляко сложете да се вари и когато заври, намалете котлона на среден огън и прибавете сместа, като непрекъснато разбърквате до сгъстяване.

Вземете бисквитите и ги смелете в чопър. Може да добавите и малко орехи. С лъжица разпределете от бисквитите върху форма с падащо дъно.

Вдигнете я във въздуха и с ръка блъснете няколко пъти отдолу, за да се разпредели равномерно. Загладете с лъжица.

Сложете част от крема много внимателно върху бисквитите.

Не прибързвайте, сложете достатъчно крем, преди да загладете.

Отгоре поръсете с бисквити и с ръце леко притеснете.

След това повторете – крем, бисквити и завършете с крем вкусната бисквитена торта.

Върху него поръсете със смлени орехи, за да завършите бързата бисквитена торта с ягодово нишесте.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *