Site Overlay

Бърза и лесна бисквитена торта – Рецепта

Начин на приготвяне:

В купа с миксер поставете крема сиренето и разбъркайте.

Отделно в съд с дебело дъно поставете захарта и бъркайте, докато се разтопи и получите кафяв карамел.

Внимателно прибавете карамела към сиренето при непрекъснато бъркане, до еднородна смес, оставете крема де се охлади.

Отделно разбийте сметаната на пухкав крем.

В правоъгълна тавичка с размери 20/30 см, подредете ред бисквити, като ги потапяте в студеното мляко една по една.

Отгоре разпределете равномерно 1/3 част от сметаната и 1/3 част от карамеления крем със сирене.

Върху тях наредете 2 реда, потопени в прясно мляко бисквити.

Разпределете равномерно върху тях останалия карамелен крем и завършвате с останалата сметана. Декорирайте вкусната бисквитена торта с натрошени бисквити.

Поставете бърза и лесна бисквитена торта в хладилник за една нощ.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *