Site Overlay

Бърза пица с бекон, прошуто и чедър – Рецепта

Начин на приготвяне:

Слагате хартия за печене в тава в подходящ размер и разстилате готовото тесто.

Ако сте закупили готово разточено тесто за пица, само го разгъвате в подходяща по размер тава.

Намазвате тестото с доматено пюре и леко намазнявате с олио или зехтин.

Подреждате отгоре прошутото и бекона, нарязан на парченца, със средна големина.

Отгоре слагате гъбите, равномерно разпределени.

Най-отгоре слагате резените кашкавал и чедър, като ги редувате.

Поръсвате с риган и печете бързата пица с бекон, прошуто и чедър на 200 градуса на средното ниво на фурната до златисто.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *