Site Overlay

Бързи питки със сирене и кашкавал – Рецепта

Начин на приготвяне:

Разбийте яйцата и добавете към тях млякото, содата и сиренето.

Разбъркайте и прибавете брашното. Отново разбъркайте.

Намаслете и поръсете с брашно тавата, в която ще печете.

С помощта на 2 супени лъжици, загребете от сместа и оформете питка. Продължете до изчерпване на количеството.

Разпределяйте малките питки на малко разстояние една от друга.

Сместа прилича на гъсто кексово тесто.

Поръсете с настърган кашкавал.

Печете бързите питки със сирене и кашкавал 20-25 мин в предварително загрята на 170°C фурна.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *