Site Overlay

Бързи шишчета с пилешки гърди – Рецепта

Начин на приготвяне:

Първо се измиват пилешките гърди добре и се нарязват на дребни парчета. След това ги слагаме в дълбока купа и ги овкусяваме със сол, черен пипер, бира и соев сос и го оставяме да престои поне един час в хладилник.

През това време измиваме добре гъбите, чушките и тиквичките. Нарязваме ги на дребно и ги смесваме всички в една купа. След това ги овкусяваме с вегета и сол по желание.

Когато месото е готово започваме да редим шишчетата, като редуваме месото и зеленчуците.

Печем на барбекю до готовност. Бързите шишчета с пилешки гърди са много вкусни.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *