Site Overlay

Бърз сиропиран сладкиш с крокан – Рецепта

Начин на приготвяне:

Разделяме белтъците от жълтъците. Белтъците разбиваме на сняг.

Разбиваме маслото със захарта за 2 минути. Добавяме жълтъците и продължаваме да разбиваме.

Добавяме прясното мляко, бакпулвера и брашното. Разбиваме още малко. Накрая сипваме разбитите белтъци, разбъркваме на ръка и изсипваме сместа в тефлонова тавичка.

Печем на 200 градуса 20 минути. Оставяме да се охлади.

Загряваме водата със захарта за сиропа на котлона и варим до намаляване на течността наполовина. Сиропираме изстиналия блат с горещия сироп.

Разбиваме сметаната с кафявата захар и намазваме сиропирания сладкиш навсякъде.

Поръсваме с отгоре с крокан.

Нашият бърз сиропиран сладкиш с крокан е готов.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *