Site Overlay

Бърз тиквен чийзкейк – Рецепта

Начин на приготвяне:

Смиламе сухарите в блендера. Добавяме кафявата захар, стафидите, канелата, какаото, водата, маслото и стафидите.

Пускаме отново блендера и смесваме за 1-2 минути. Пресипваме сместа във формичка, покрита с прозрачно фолио, заравняваме и с равномерно притискане оформяме основа. Прибираме в хладилника.

За горната част на чийзкейка задушаваме настърганата тиква до омекване в малко вода и отцеждаме. Добавяме пудрата захар, цеденото мляко, киселото мляко и ванилията. Разбъркваме.

Смесваме желатина с водата, оставяме го да набъбне, загряваме го за 1-2 секунди, за да се разтопи, и го наливаме в сместа.

Разбъркваме и веднага изсипваме върху основата на тиквения чийзкейк.

Заравняваме и прибираме бързия тиквен чийзкейк в хладилника за 4-5 часа да се стегне.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *