Site Overlay

Бъркани пъдпъдъчи яйца – Рецепта

Начин на приготвяне:

В купа си смесваме пъдпъдъчите яйца със солта и млякото.

Обелваме си лука и го нарязваме на ситно както колбаса, така и пипера.

Поставяме в тиган и запържваме за 5-7 минути.

Нарязваме си домата, като преди това го белим и него добавяме към лука и шунката.

След като всичко се е задушило, идва ред на яйцата.

Счукваме ги и разбъркваме.

Оставяме за няколко минути и когато видим, че яйцата започват да се запържват, добавяме и сиренето.

Пържим бърканите пъдпъдъчи яйца докато станат готови за консумация.

Премахваме от котлона, разпределяме по чиниите и поднасяме бърканите яйца.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *