Site Overlay

Бяло Коледно-Новогодишно Мохито – Рецепта

Начин на приготвяне:

1. Смесете в шейкър или в блендер кокосовото мляко, белия ром, сока от лайм и захарта. Хубаво разбийте за поне 2 минути на ръка или половин минута, ако ползвате уред блендер. Целта е захарта да се разтопи.

2. Сипете леда и разбъркайте.

3. На дъното на 6 чаши разпределете по равно газираната вода и отгоре налейте бялата алкохолна смес.

4. Във всяка чаша накъсайте листа от свежа мента, а ако са малки, ги пуснете цели. Накрая за завършек на Мохитото посипете от зрънцата нар и поднесете.

Това бяло Коледно-Новогодишно Мохито е перфектно за празнични наздравици и хубави поводи!

Наздраве!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *