Site Overlay

Бял шоколадов мус – Рецепта

Начин на приготвяне:

Разтопете шоколада на водна баня, след което го оставете настрани, за да се охлади.

Вземете купа и изсипете сметаната в нея, ароматизирайте я със семената от шушулката ванилия.

С помощта на миксер разбийте добре, докато се получи пяна, но не прекалявайте, за да не се пресече.

При непрекъснато бъркане добавете сметаната към шоколада.

Сипете желатина във вода и го разтопете в микровълнова. Или следвайте указанията на пакетчето. Когато се охлади, го добавете и него към сместа при непрестанно бъркане.

След това изсипете белия шоколадов мус в подходящи чаши и приберете в хладилника.

Този бял шоколадов мус е любим на всички вкъщи.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *